El 10 y 11 de octubre en Cabra Blanca no solo se cocina – se celebra.
Os invito cordialmente a una velada muy especial, en la que, junto a mis amigos y grandes chefs Martin Göschel y André Rickert, crearé un menú de 6 platos que refleja nuestros caminos culinarios y pasiones en cada plato.
On October 10th & 11th, Cabra Blanca will not just be cooking – it will be celebrating.
I warmly invite you to a special evening where, together with my friends and renowned chefs Martin Göschel and André Rickert, I will create a 6-course menu that brings our culinary journeys and passions to the plate.
am 10. & 11. Oktober wird im Cabra Blanca nicht nur gekocht – es wird zelebriert. Ich lade euch herzlich zu einem besonderen Abend ein, bei dem ich gemeinsam mit meinen Freunden und Spitzenköchen Martin Göschel und André Rickert ein 6-Gänge-Menü kreiere, das unsere kulinarischen Wege und Leidenschaften auf den Teller bringt.
no reembolsable/no refund/keine Rückerstattung